Facebook Pixel
Ambassadørerne

1 år med Corona - Udenrigsministeriet

Ambassadørerne
Ambassadørerne

1 år efter Coronaens indtog i Europa taler vi med danske ambassadører om året, der gik i Coronaens tegn. Men i denne bonusepisode vender vi til en forandring blikket indad og taler med direktør for organisation og borgerservice i Udenrigsministeriet, Erik Brøgger Rasmussen, om det forgangne år i Udenrigsministeriet.
Som øverste chef for Borgerservice var han med til at male verden orange i marts 2020, og fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden. I januar 2021 skiftede verden igen farve – denne gang til rød. Det betyder, at alle rejser frarådes.
Erik Brøgger Rasmussen stod også i spidsen for den største krisehåndtering i Udenrigsministeriets historie, da alle danske turister i marts 2020 fik besked på at vende hjem til Danmark. Og måske bliver det også ham, der i en forhåbentlig ikke alt for fjern fremtid kommer til at farve verden grøn og tilgængelig igen.

Kan du kende stemmen, skyldes det måske, at Erik Brøgger Rasmussen under Corona-krisen har været Udenrigsministeriets faste deltager i regeringens corona-pressemøder det forgangne år.

Ambassadørerne
Not playing