Facebook Pixel
Bucket List

Bo Bech vil slå rødder og åbner nyt landsted i "verdensklasse" en time fra København

Bucket List
Bucket List
Siden han afleverede sin restaurant Geist i oktober sidste år, har Bo Bech gået og ledt efter et nyt projekt.

”Det, jeg savner helt vanvittigt lige nu, er at udtrykke mig gennem mad. Jeg savner at have en kommunikation gennem mad, og jeg savner at servicere mennesker og gøre dem glade med min madlavning,” fortæller Bo Bech i dagens afsnit af Bucket list.

Og nu er han klar til at løfte sløret for sine fremtidsplaner.

Han har nemlig købt et lille landsted en times tid fra København, hvor han vil lave en restaurant i "verdensklasse" med tilhørende hotel. Alt sammen efter bæredygtige og grønne værdisæt.

Landetstedet ligger i naturskønne omgivelser tæt på skov og hav, og forbilledet for restauranten er museet Louisiana i Humlebæk, fortæller Bo Bech.

"Drømmen er jo at lave et slags Louisiana. Du starter med at have en skøn bygning, som bliver restaureret efter gode værdier, og så skaber du ti små rum, folk kan bo i. Så laver du en charmerende lille restaurant, hvor der bliver lavet mad over åben ild."

For Bo Bech er kodeordet forankring.

Efter mange år med rejser og en travl hverdag i byen er han er kommet til et sted i livet, hvor han har lyst til at slå rod. En følelse, han håber at kunne viderebringe til gæsterne på det kommende sted.

"Målet er at lave en restaurant, hvor du ikke bare tjekker ind, spiser, sover, spiser og skrider. Tænk, hvis du kunne lave et sted, hvor folk sagde: "Hey, skal vi ikke lige blive en dag mere?" Det ville være et drømmested for mig."

Vært: Le Gammeltoft
Producer: Katja Grande
Redaktør: Emil Norsker
Bucket List
Not playing