Facebook Pixel
Cappuzine

Jakso 59: Palvelukseen halutaan erikoiskahvin ammattilainen!

Cappuzine
Cappuzine
Onko Helsingissä (tai Suomessa sen kummemmin) koskaan ollut näin monta työpaikkaa samanaikaisesti auki erikoiskahviammattilaiselle???

Ok, tämä oletus tuli ihan mututuntumalta eikä mekään tiedetä siihen vastausta, mutta selvää on, että työmarkkinoilla on tällä hetkellä erittäin vahvasti baristan päivät!

Keväästä asti maailmaa kurittanut palvelualojen työvoimapula alkaa näkyä viimein myös Helsingin erikoiskahviloissa ja osaaville baristoille on nyt ennennäkemätön kysyntä!

Mistä tämä ilmiö johtuu? Mihin kahviosaajat ovat valuneet pandemian aikana? Entä onko kyse tyystin koronan aiheuttamasta paineesta, vai onko taustalla jotain paljon monitahoisempaa?

Kuten jakson pituudesta saatoit arvata, kyllä on. Ja me keskustelemme muun muassa siitä!!

Läpi käydään myös viime aikojen kuulumisia yleisemmällä tasolla, sekä spekuloidaan huhua Valtioneuvoston kahvilan kahvin laadusta.

Jakson loppupuolella myös paljastetaan Cappuzinen täysin UUSI aluevaltaus, mihin aivan joka ikisen kahvista kiinnostuneen kannattaa ottaa osaa lokakuun alussa Helsingin Kahviviikolla!

Cappuzine on podcast kahvista ja kahvikulttuurista. Juontajina toimivat pitkän linjan kahviammattilaiset Jarno Peräkylä ja Samuli Parkkinen.
Cappuzine
Not playing