Facebook Pixel
Dahlgårds Tivoli Podcast

Episode 7 - "Svingdøren" med Jacob Ege Hinchely og Jesper Groth

Dahlgårds Tivoli Podcast
Dahlgårds Tivoli Podcast
Leif bliver diskrimineret af Vejle Lokal Radio, Palle må stjæle paller for at sikre, at Infernals scene er stor nok både i bredden og dybden, så de kan give koncert og så kalder vi ham ikke Martin mere - nu hedder han Svingdøren. Der er også PO-lak, der er ved at blive slået ihjel og så har den nye mand Thomas måske/måske ikke talent inden for candyfloss-produktion. Og så bliver Jan meldt til politiet for at have sluppet nogle køer ud og hugget en malkemaskine.

Link til liveshow på Bremen med Leif Dahlgård: https://www.ticketmaster.dk/event/podcast-festival-dahlgards-tivoli-podcast-billetter/465233

Dagens panel består af: Radio- og Tv-vært Jacob Ege Hinchely og skuespiller Jesper Groth.

Tak til alle lyttere og folk, der gennem kickstarter har støttet projektet. Herunder: Laust Mellerup, Anders Ærbo Rasmussen, Jesper Nielsen, Slyngel, Lars Steenberg, Thomas Sode, Nicolaj Vangsgaard, Michael Elgaard, Marcus Jeppesen, Claus Just Brandstrup, Lars Christensen, Emil Hoffmann Madsen, Rasmus Lütken, Jesper Kristiansen, Patrick Dræby Ravn, Jesper Guldbrandsen og Mads Nielsen, der alle har købt sig til titlen: BOSS!
Dahlgårds Tivoli Podcast
Not playing