Facebook Pixel
ENHED med Noell Elise

21. Ind i taknemligheden med Martin H. Laursen.

ENHED med Noell Elise
ENHED med Noell Elise

Lyt med til denne dybt inspirerende samtale med psykolog Martin Holmgaard Laursen omkring taknemlighed. Martin har siden 2008 arbejdet med mennesker i den palliative fase, og de sidste fire år har Martin undersøgt hvad taknemlighed egentlig er.


Hele teamet bag ENHED vil sige dette til dig; det her er en samtale, du ikke vil gå glip af!


Martin giver dig et dybdegående indblik i taknemlighed. Hvad er taknemlighed? Hvornår viser taknemlighed sig? Hvordan kan du opleve mere taknemlighed i livet? Martin udfolder forskellige perspektiver af taknemlighed. 


Taknemlighed er ikke kun muligt, når livet viser sig fra sin lyse side. Taknemlighed er et valg. En livsindstilling. Taknemlighed viser sig også - og måske især - når livet gør allermest ondt. Taknemlighed er noget man kan lære. Men det kræver en indsats. For ifølge Martin er dét at dyrke taknemlighed, lig med at tage imod livet.


“Man siger taknemlighed ikke koster noget. Men gad vide om det er rigtigt”, siger Martin i starten af samtalen. Efter en times samtale med Martin og hans enorme indsigt kan Noell konstatere, at “Taknemlighed koster ikke noget. Det koster faktisk mere, at ikke være taknemlig for dét man har, & det livet har givet”.


Tak til ugens sponsor Zen Luxury Travels, som er med til at gøre det muligt, at du kan lytte til en ny episode af ENHED.

Der er mange grunde til jeg har valgt at retreate med ZEN flere gange. Jeg får de smukkeste rammer hos dem. Med den mest nærende mad. Daglig bevægelse, indre udforskning, ro, kropsbehandlinger m.m. Hver gang kommer jeg hjem fysisk stærkere - men også i mit indre er jeg i balance & ser alt klart & med enorm overskud. Se alle de kommende retreats hos www.zenluxurytravels.com . Du skal ikke gøre andet end at sætte datoerne af. ZEN sørger for al det praktiske & din rejse & program kan du se på en app efter bestilling. Det er ikke sidste gang, at jeg retreater med Zen Luxury Travels.


Redigering: Satie Espersen

Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

ENHED med Noell Elise
Not playing