Facebook Pixel
Enneagrammet Next Level podcast

136 - Kontakt med alle tre centre giver gennembrud i din personlige udvikling

Gurdjieff mente, at du skal være i kontakt med alle tre centre, hvis du vil have et gennembrud med din personlige udvikling.

Hvis du har balance i ét center - uanset hvilket center, og uanset hvor du hører til i Enneagrammet - så har du indsigt. Så er du ved at forstå, at der er noget på spil.

Har du kontakt til to centre - uanset hvilke to - så er du ved at være klar til at lave en forandring. Så kan du sætte noget i bevægelse.

Og har du kontakt til alle tre - og det er en smule svært - så har du mulighed for et gennembrud med din personlige udvikling.

Det bryder med den måde, man klassisk set taler om Enneagrammet på, hvor typerne er inddelt i hoved-, hjerte- og kropstyper.

Sådan tænkte man det ikke oprindeligt. For Gurdjieff handlede det om balance i kroppen. Om at være fysisk til stede lige her, lige nu.

Vil du lære mere?

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog:

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev

Enneagrammet Next Level podcast
Not playing