Facebook Pixel
Huipputyönantaja-podcast

Luottamus työyhteisön peruskivenä

Huipputyönantaja-podcast
Huipputyönantaja-podcast

Tämän kertaisessa jaksossa FinFamin asiantuntijat Jaana Humalto ja Arto Bäckström syventyvät luottamukseen työyhteisössä niin työntekijän kuin esimiehenkin näkökulmista. Jaksossa käsitellään mm. kysymyksiä siitä, mitä on luottamus, miten sitä rakennetaan ja mitä pitäisi tehdä, kun luottamus murtuu.

Huipputyönantaja-podcastissa on nyt myös uusi osio, jossa esitellään FinFamin toimijoita ympäri Suomen. Ensimmäisenä esittelyssä on keskusliiton uusi lapsi- ja nuorisotyön asiantuntija Sanni Sihvola.

-

Jaksossa mainittuja lähteitä ja linkkejä: 

Suomalaisen työelämän luottamuskyselyn tulokset

http://www.tyoelama2020.fi/ajankohtaista/uutiset/tutkimukset_ja_selvitykset/kysely_suomalaiset_luottavat_toisiinsa_tyopaikoilla_lahes_kolmannes_tekisi_mielellaan_toita_robotin_kanssa.5770.news 

Luottamustunti-työkalu

Luottamuksen rakentaminen työyhteisön vuorovaikutuksessa 

Savolainen, Taina 2011. Luottamusjohtajuus inhimillisen pääoman uudistamisessa. Teoksessa: Puusa, A. & Reijonen, H. (toim.) Aineeton pääoma organisaation voimavarana. EU: Unipress, 117–141.

Savolainen, Taina 2013. Luottamusjohtajuus esimiehen voimavarana, taitona ja haasteena digiajassa. Teoksessa: Hokkanen, S. (toim.) Logistiikan johtamisen tulevaisuuden haasteet. Kangasniemi: SHo Business Development, 6–31.

Huipputyönantaja-podcast
Not playing