Facebook Pixel
IBD ja muut suolistosairaudet ry - Suoli Suorana

Suoli Suorana - 5 Matkustaminen

Description

Tässä ensimmäisen kauden viimeisessä Suoli suorana -podcastin jaksossa puhutaan matkustamisesta. IBD:tä sairastavilla matkustaminen saattaa vaatia hiukan normaalia enemmän suunnittelua. IBD:tä sairastava saattaa joutua pohtimaan, miten vessareissut ajoitetaan matkalla kotoa Helsinki-Vantaalle. Tai mitä jos akuutein vessahätä iskee lentokoneessa juuri turvavyön merkkivalon palaessa? Entä millaisia vessat ovat kohteessa?

Jaksossa omia onnistuneita ja ei niin onnistuneita kokemuksiaan jakavat podcastin juontajat Simo ja Henna-Maria. Jaksossa paljastuu mm. miten Henna-Marian kävi, kun hänen avannepussiaan luultiin lentokentällä salakuljetuskätköksi. Tai kun ruskaretkeilijät yllättivät luonnon helmasta helpotusta hakeneen Simon. Asiantuntijan puheenvuoron pitää gastroenterologian erikoislääkäri Nina Eriksson, joka kertoo, mitä IBD:tä sairastavan on hyvä ottaa huomioon matkustaessa ja rokotteita ottaessa.

Suoli suorana on Crohn ja Colitis ry:n podcast-sarja elämästä IBD:n kanssa. Sarjaan äänensä antavat IBD:tä sairastavat Simo ja Henna-Maria, sekä alan asiantuntijat.

Tervetuloa mukaan!

Sarja on tuotettu yhteistyössä lääkeyhtiö Takedan sekä strategia- ja sisältötoimisto Myy Agencyn kanssa.