Facebook Pixel
KÅKÅ

KÅKÅnomics - LIVE: Hva er det gode livet nå?

KÅKÅ
KÅKÅ

Tid: Lørdag 30. oktober 2021
Sted: MS Sandnes

Helt til slutt i årets festival, litt ut på kvelden, spør vi så enkelt og rett fram som vi kan: Hva er det gode livet nå? Historien er som kjent lange strekk med balanse og ekvilibrium, men innimellom kommer det korte perioder hvor alt er i bevegelse, gjerne i forbindelse med teknologiske nyvinninger, vitenskapelige gjennombrudd, naturkatastrofer, kriger og kriser. Vi lever åpenbart i et av historiens største overgangsvindu, til hva? Hva tenker økonomene og fagfolka om hva det gode livet er eller bør være, som ivaretar både menneske og natur, og som demmer opp for krisene som lurer?

Vi inviterer et knippe av årets festivaldeltagere til å svare like mye personlig som faglig på spørsmålet, under vennlig ledelse av søstrene Gjengedal.

Deltakere:

– Kalle Moene, professor emeritus samfunnsøkonomi UiO og leder ESOP.
– Victor Norman, professor emeritus i samfunnsøkonomi,
– Hilde Sandvik, journalist, redaktør, forfatter, stifter av Broen.xyz og talkshowvert for Norsken, svensken og dansken.
– Rieta Aliredjo, City Maker Amsterdam
– Tone Smith, samfunnsgeograf og økologisk økonom i Rethinking Economics

Programledere er:
– Kjerstin Gjengedal er frilansjournalist på dagtid og skriver artikler om tema som vitenskapelig publisering, internasjonal forskningspolitikk og universitetenes samfunnsoppdrag.

– Reidun Gjengedal er samfunnsgeograf og halvstudert økonom, hun har vært journalist og tekniker i RadioNova, arbeidslivet har handlet om bistand, i kontortiden jobber hun i Regnskogfondet.

KÅKÅ
Not playing