Facebook Pixel
Kätilön kahvitunti

K3J10 Korvatulehdus vai perusflunssa? Lastenlääkäri kertoo.

Kätilön kahvitunti
Kätilön kahvitunti

Meidän 10. jaksossamme käydään läpi yleisimpiä vauva- ja taaperoajan tauteja sekä vaivoja. Vieraanamme jaksossa on Pikkujätin kokenut lastenlääkäri Pirkko Keronen. Keskustelemme mistä tunnistaa flunssan, Koronan tai RS-viruksen ja tarviiko niitä edes erottaa toisistaan? Milloin flunssa on sellainen, että pitää mennä lääkäriin? Mitä kotikonsteja? Entäpä jos flunssa pitkittyy ja korvat tulehtuvat? Mistä tiedän onko vauvalla tai taaperolla hampaat vai korvat kipeät? Paljonko kuumetta on normaalia ja mikä ihmeen kuumekouristus? Näistä ja kaikesta muusta keskustelemme tässä jaksossa. 

Jaksossa yhteistyössä Lastenlääkäriasema Pikkujätti ja If vakuutusyhtiö. Vauvavakuutuksen löydät tästä linkistä. 

Kätilön kahvitunnilla keskustellaan rennosti mutta rohkeasti naisen  elämänkaaren eri vaiheista: lisääntymisterveydestä, hedelmällisyydestä, lapsettomuudesta, raskaudesta, synnytyksestä ja vanhemmuudesta.  Keskustelemme myös seksistä ja seksuaalisuudesta sekä arkaluontoisista  asioista ja tabuista. 1.kauden aiheena oli synnytys ja 2. kaudella  keskustelimme raskaudesta. Kolmas kausi on aiheesta lapsivuodeaika. Kolmannella kaudella mukana ovat Naisten Aava, Pikkujätti sekä If vakuutusyhtiö.

Seuraathan meitä myös instassa nimellä @katilonkahvitunti.  Podcastin takana ovat kätilöt Heidi Eloranta ja Ulla Karhu. Podcastin musiikki www.zapsplat.com.

Kätilön kahvitunti
Not playing