Facebook Pixel
Kätilön kahvitunti

K3J5 Synnytyksen jälkitarkastus

Kätilön kahvitunti
Kätilön kahvitunti

Tässä jaksossa keskustelemme synnytyksen jälkitarkastuksesta. Mukana keskustelussa on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, lääketieteen tohtori, naistentautien ja synnytysopin dosentti, Leena Rahkonen! Miksi jälkitarkastus on ja miksi siellä käydään? Jos on taustalla normaali alatiesynnytys niin pitääkö käydä? Mitä jälkitarkastuksessa tehdään? Onko sisätutkimus pakollinen? Miksi limakalvot ovat kuivat synnytyksen jälkeen? Mikä on sopiva ehkäisy synnytyksen jälkeen? Tämä jakso on tuotettu yhteistyössä Naisten Aavan kanssa. Voit varata ajan jälkitarkastukseen myös Naisten Aavaan, jossa kokeneet synnytyslääkärit pitävät sinusta huolta. 

Kätilön kahvitunnilla keskustellaan rennosti mutta rohkeasti naisen  elämänkaaren eri vaiheista: lisääntymisterveydestä, hedelmällisyydestä,  lapsettomuudesta, raskaudesta, synnytyksestä ja vanhemmuudesta.  Keskustelemme myös seksistä ja seksuaalisuudesta sekä arkaluontoisista  asioista ja tabuista. 1.kauden aiheena oli synnytys ja 2. kaudella  keskustelimme raskaudesta. Kolmas kausi on aiheesta lapsivuodeaika. Kolmannella kaudella mukana ovat Naisten Aava, Pikkujätti sekä If vakuutusyhtiö.

Seuraathan meitä myös instassa nimellä @katilonkahvitunti.  Podcastin takana ovat kätilöt Heidi Eloranta ja Ulla Karhu. Podcastin musiikki www.zapsplat.com.

Kätilön kahvitunti
Not playing