Facebook Pixel
Klar Parat Startup

#5 Specialiseret startup programmer og netværk for iværksætterne - Djøf

Klar Parat Startup
Klar Parat Startup

I denne episode taler vi med Christina Pamela Kreutzmann Christiansen, Innovationskonsulent i den faglig organisation Djøf, som er med til at hjælpe iværksætterne via specialiseret startup-programmer og rådgivning.

Christina har en uddannelse fra CBS indenfor Innovation og entreprenørskab, og har selv erfaringer med opstart af virksomheder i hendes tidligere beskæftigelser.
Hør om de mange tiltag som Djøf tilbyder til iværksætterne og hvordan du selv kan deltage til deres specialiseret startup program "Future Talent Academy, som er et 3 måneders skræddersyet startup-forløb med workshops, kurser og sociale arrangementer.

Ugens DSG-pris blev uddelt af Christina går til Dennis Kayser, CEO for Co-Founder for virksomheden Forecast, for hans evne og lyst til at give tilbage til det danske startup-miljø.

Hvis du kan lide vores podcast, så HUSK at give os 5 stjerner og en anmeldelse på din foretrukne podcast app. Tak til vores sponsor PwC Danmark for at skabe de gode rammer for vores podcast. Vi er meget taknemmelig!

Må ideerne og investorerne være med jer!
#KlarParatStartup

Link til vores hjemmeside:
www.danishstartupgroup.com

Bliv medlem af DSG:
https://www.danishstartupgroup.com/apply-for-membership/

Kontaktoplysninger:
danishstartupgroup@gmail.com

Vores vært er Tomas Zhang Mathiesen, som er frivillig hos Danish Startup Group.

Support the show
Klar Parat Startup
Not playing