Facebook Pixel
Kontrolrummet

Alphatronic præsenteret af Peter Lærke Ravn fra Vitani

Kontrolrummet
Kontrolrummet
I dette afsnit med Peter Lærke Ravn kommer vi bredt omkring, men emnet er Alphatronics tyverialarm, som Vitani har taget ind på hylderne og sælger. Vitani har valgt, at tage dette produkt ind for at favne en bredere målgruppe. Fra de mindre erhverv og op til større sikringsløsninger, hvor det stadig er Nedap. Alphatronics har fuld integration med Nedap.
Vi dykker specifikt ned i den model der hedder UNii, som er udviklet og produceret af Alphatronics – en hollandsk virksomhed, som har specialiseret sig inden for indbrudsdetektering og sikkerhedsprodukter.

Peter Lærke Ravn er Eksam. Sikringsleder og salesmanager ved Vitani, hvor han har været siden 2009. Før det var han ved Lindpro i årene 1994-2003, det er her han kender Alphatronics fra, da han har monteret i omegnen 300 stk

I dette afsnit kommer vi ind på smarthome, integration op imod Nedap samt lidt om bygningsreglementet. Hvorfor man måske burde arbejde med, at nybyggede huse havde et minimums sikringskrav.

Find afsnittet i din ynglingspodcast app, hvis du vil høre det seneste og nyeste om alarm, sikring og sikkerhed, så lyt til Kontrolrummet:

Links: www.vitanigroup.com/aia-unii

God fornøjelse med at lytte - del endelig denne podcast!

Produktion: 360eyeworks ApS | Gorm Branderup & Christoffer Ransby | www.360eyeworks.com
Gæster: Peter Lærke Ravn | www.vitani.dk
Jingles og underlægningsmusik: Henrik Pahlke Møller | www.henrikpahlke.dk | udkommer mandag hver 3. uge

Denne podcast er optaget og klippet ved www.podcaster.dk

#podcastenkontrolrummet
#podcasterdk
#ViSikrerDinHverdag
#LytOgDel
Kontrolrummet
Not playing