Facebook Pixel
Kontrolrummet

SystemHouse Solutions v/David Jordan

Kontrolrummet
Kontrolrummet
Vi har besøg af David Jordan fra SystemHouse Solution, til en snak om Integra og deres integrerede tyverialarm (AIA) og adgangskontrol (ADK). Det er et system, som kan tage mange sites ind og alt sammen kan styres fra én brugerflade, uanset hvor det befinder sig i verden.

Det er relativt nyt på det danske marked, men produktet er udviklet tilbage i 90'erne af Telenor til Telenor, men er senere solgt fra og blevet et selvstændigt virke, i dag SystemHouse Solution.

I Norge og Sverige er man langt bedre til at tænke adgangskontrol og tyverialarmer ind i byggeriet fra starten, når man bygger nyt. Hvor i Danmark bliver AIA, ADK og TVO et tilvalg i byggeriet, hvis økonomien er med.

De har også et "Check In" er et besøgssystem, der kan frigive arbejdskraft i for eksempel receptionen, hvor man i systemet kan rekvirere en taxa, pakketransport eller anden god service.

I dette afsnit får du følgende med:
- Du bliver lidt klogere på brugen af ADK på Københavns Proffesionshøjskole.
- Alt software bliver opdateret 3. gange årligt
- Fleksibelt system med mange integrations muligheder, fx. Brandalarm (ABA), kameraovervågning (TVO) og andre smarte styringer af bygninger indenfor vand og varme.
- Grafisk brugerflade af installationen

-Find afsnittet i din ynglingspodcast app, hvis du vil høre det seneste og nyeste om alarm, sikring og sikkerhed, så lyt til Kontrolrummet: https://bit.ly/SystemHouse-Solutions

Links:
www.systemhousesolutions.com

God fornøjelse med at lytte - del endelig denne podcast!

Produktion: 360eyeworks ApS | Gorm Branderup & Christoffer Ransby | www.360eyeworks.com
Gæster: David Jordan | www.systemhousesolutions.com
Jingles og underlægningsmusik: Henrik Pahlke Møller | www.henrikpahlke.dk | udkommer mandag hver 3. uge

Denne podcast er optaget og klippet ved www.podcaster.dk
#podcastenkontrolrummet
#podcasterdk
#ViSikrerDinHverdag
#LytOgDel
Kontrolrummet
Not playing