Facebook Pixel
Kulturprogrammet Babylon

Danmarks største krænkelsessag som dramatiseret dokumentar

Kulturprogrammet Babylon
Kulturprogrammet Babylon
(01:57) Danmarks største digitale krænkelsessag bliver udfoldet i en ny dokumentarserie kaldet '518 piger', hvor ofrene selv er med til at genindspille krænkelserne. Vi taler med en af ofrene, der medvirker i '518 Piger' og dermed genlever den digitale krænkelse, hun var udsat for. For hvordan er det at genleve dit livs traume for rullende kameraer?

(17:50)Vi spørger også med instruktøren, hvorfor han har valgt at gøre det på den måde, og hvordan han har sikret sig ofrenes ve og vel i processen.

(31:09) Ukraine vandt en jordskredsejr i Eurovision, men den store, glamourøse musikkonkurrence bliver IKKE afholdt i Ukraine men Storbritannien. Vi ser sammen med en Eurovision-ekspertind ind i spåkuglen for at gisne om Eurovision 2023.

(40:15) Streamintjenenesten Disney+ er aktuel med serien Obi-Wan Kenobi, som er det seneste skud på stammen i Star Wars-universet. Og ifølge en britisk filmforsker har seriens fader, George Lucas, i høj grad ladet sig inspirere af fortællingerne om middelalderens tempelriddere. Men dét, mener vores star wars-fan, er en lettere overdrivelse.

Gæster:
Emmi Friis, medvirkende i '518 Piger'
Jon Adelsten, instruktør
Ole Tøpholm, journalist og Eurovision-ekspert
Jesper Tønnes, skuespiller, manuskriptforfatter, producer og kæmpe Star Wars-fan

Vært:
Ida Gaunø

Tilrettelægger(e):
Ida Gaunø
Niels Frederik Rickers
Maria Asmine Dam

Producer:
Frederik Westergaard

Redaktør:
Mille Ørsted
Kulturprogrammet Babylon
Not playing