Facebook Pixel
Lekent liv med Lilalife

Ep. 142 - Bare Bra Barnemat med Stine Svarthe

Lekent liv med Lilalife
Lekent liv med Lilalife
I dagens episode er vi så heldig å få besøk av Stine fra Bare Bra Barnemat som deler verktøy, kunnskap og erfaring med deg slik at du kan gi dine små best mulig næring og føle deg trygg på at du tar de rette valgene for barnet ditt. Stine forteller deg hvordan du enkelt kan lage barnemat fra bunnen og gir deg tips til hvordan velge det som er rett for deg og ditt barn i jungelen av motstridende råd .

I episode 142 snakker vi om:

Hvordan en normal spisedag hjemme hos Stine og familien er. Hvordan Stine anbefaler å sette sammen måltider til de små. Når starte med fast føde? Hva skal vi gi våre små? Hvor mange måltider? Hvordan velge i jungelen av motstridende råd? Hvorfor hjemmelaget vs prosessert. Hvordan lage mat enkelt fra bunnen. Hvilke råvarer er lurt å ha tilgjengelig. Hvordan gi barn vitaminene og mineralene de trenger. Jern. Misforstått snillisme. og mye mer.

Jeg blir veldig glad om du deler episode og legger igjen en tilbakemelding, det betyr at budskapet når flere. Ta en screenshot av din tilbakemelding og send til meg på Instagram @lila_life, og jeg sender deg en overraskelse.

Ønsker du tips til leken og gode frokoster og lunsjer? Få mine favoritter helt gratis fra denne guiden https://www.lilalife.net/frokostguiden, kanskje blir de dine også?

Du finner mer om episoden og diverse linker i dette innlegget
https://www.lilalife.no/lila-podcast.
Lekent liv med Lilalife
Not playing