Facebook Pixel
Lekent liv med Lilalife

Ep. 143 - Reisen fra nerd til spirituell med Børge Fagerli

Lekent liv med Lilalife
Lekent liv med Lilalife
Ukens gjest er Børge Fagerli som har en bakgrunn som gründer, entreprenør og leder. De senere årene har han hatt en rivende utvikling i sjelelig og spirituell retning som har gitt Børge en holistisk forståelse for hvordan han kan hjelpe mennesker til å få ut sitt iboende potensiale.

I sine barne- og ungdomsår var han veldig tynn og spinkel, og ofte syk med astma, bronkitt og allergi. Hans sterkeste muskel var hjernen og allerede fra han var 4 år leste han og siden har han lest.
Resultatene til Børge kom da han knakk «koden» på kosthold, trening, og enda viktigere (enn han selv trodde), livsstil (stress, søvn, biorytme) og det mentale aspektet. Han forstod at det var en sammenheng mellom både det han gjorde, tenkte og følte.

I episode 143 snakker vi om:

Hvem er DU egentlig. Du er ikke i kraft av hva du gjør. Viktigheten av å ikke gå på akkord med deg. Ønske om å være en del av noe og tilhøre noe. Forstå din plass. Reisen er målet. Takknemlighet. Hvordan bli 1 % bedre enn i går. Hvor er du nå? Hvor er det hensiktsmessig at du beveger deg? Lev i takt med egen biorytme. Ingen er B mennesker (om du er i takt med egen biorytme) Optimalisering av helsen på alle nivå, fysisk, psykisk og spirituelt. Hvordan kan kvinner og menn møtes i syklus. Litt om de forskjellige syklusene (vi har mange) Og mye mer.

Jeg blir veldig glad om du deler episode og legger igjen en tilbakemelding, det betyr at budskapet når flere.

Ønsker du tips til leken og gode frokoster og lunsjer? Få mine favoritter helt gratis fra denne guiden https://www.lilalife.net/frokostguiden, kanskje blir de dine også?

Du finner mer om episoden og diverse linker i dette innlegget
https://www.lilalife.no/lila-podcast.


Hjerteklem Line
https://www.instagram.com/lila_life/
Lekent liv med Lilalife
Not playing