Facebook Pixel
Lekent liv med Lilalife

Ep. 147 - Få mer ut av livet med coach Aleksander Stormskjold

Lekent liv med Lilalife
Lekent liv med Lilalife
Godt nytt år kjære deg, håper du er like spent og klar for et nytt år som meg selv om det er vanskelige tider.
Men husk det viktigste budskapet jeg har til deg er at hver dag er en ny start,og du har en enorm kraft i deg til å male dagene dine akkurat som du vil.
Har du hørt episode fra forrige uke med hvordan du kan visualisere og planlegge ditt beste 2022. Hvis ikke anbefaler jeg det virkelig, jeg har også laget en liten e-bok med prosessen i skriftlig format som du kan få helt gratis via denne linken https://www.lilalife.net/planlegg-og-visualiser-ditt-beste-2022-e4066c7b-68f0-4697-9737-c5b30b6c6229.
Visualisering er dagdrømming med en hensikt
og alt du kan forestille deg kan bli virkelig.

I årets første episode har jeg med meg friskusen Aleksander Stormskjoldsom jobber som performer coach. Han har en bakgrunn som salgssjef og finner glede og drivkraft i utfordringer i livet byr på.
Han er en svært engasjert og dedikert person, som inspirer til å tenke selv. Denne samtalen ble utrolig spennende, og en situasjon før vi startet innspillingen som jeg forteller mer om i episoden gjorde at jeg var bare nødt til å touche innom det som jeg karakteriserer som et "minefelt" korona, munnbind og vaksinering.
Jeg har tatt et standpunkt om å la vaksinering være et personlig valg,rett og slett for at jeg ønsker at hver enkelt skal kjenne hva er rett.Og jeg ønsker at vi skal ha respekt, aksept og kjærlighet for hverandres valg,det er en historie bak,det er tanker, følelser,og en ting jeg kan si det er mye frykt som sirkulerer.

Noen er redd for korona,andre er kjempe redd for vaksinen.Hva gjør den ene frykten mer reell enn den andre?Og hva kan vi gjøre for å komme oss ut av frykten?

I episode 147 snakker vi om:

Hva er et optimalt kosthold?Bærekraftighet.Fra jord til bord.Ingredienser for en balansert helse.Natur.Takknemlighet.Fri (educated) tenker.Hvordan møte motgang.Korona, vaksinering, munnbind.Og mye mer.


Du finner mer om episoden og diverse linker i dette innlegget
https://www.lilalife.no/lila-podcast.

Hjerteklem Line

Døren til en Feminin Restart i Lilagjengen er åpen igjen til i morgen, du er hjertelig velkommen på innsiden https://www.lilalife.net/lilagjengen/blimed.


Lekent liv med Lilalife
Not playing