Facebook Pixel
Ostan Asuntoja Podcast

Guruihin ja huruihin sokeasti uskominen. Asuntosijoittajan makrovirheet osa 6 - Tiistaiaudio #200

Ostan Asuntoja Podcast
Ostan Asuntoja Podcast

Tämä tiistaiaudio jatkaa ”asuntosijoittajan makrovirheet” -videosarjaa, jossa irrottaudutaan asuntosijoitusten mikromaailmasta katsomaan asioita helikopteriperspektiivistä.

Ensimmäinen makrovirhe vältettäväksi oli riskin ja tuoton suhteen ymmärtäminen, jota käytiin läpi videolla #138. Videolla #143 käytiin Mikä on sijoittamisen ja spekuloinnin ero. #156 käsitteli kyvyttömyyttä kasvattaa asuntosijoitusvarallisuutta kärsivällisesti. Jakson #163 aiheena oli Kyvyttömyys ajatella syklien olemassaoloa. Viides virhe vältettäväksi oli Kyvyttömyys sanoa EI, jota käsiteltiin jaksossa #174.

Luovan tauon jälkeen on aika palata tähän samaan aihealueeseen ja täydentää sitä uudella makrotason virheellä.

Haastattelin Ville Vesteristä, joka on asuntosijoittaja ja OVV-yrittäjä Lappeenrannasta. Tämä tulee olemaan Villen toinen vierailu Ostan Asuntoja Podcastiin. Käy kuuntelemassa Villen ensimmäinen haastattelu. Näin saat eniten irti toisen vierailukerran sisällöstä, kun se vuoden 2022 alkupuolella ilmestyy. Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49

Miksi opiskelet ja kirjoitat asuntosijoittajan neuvottelutaidoista? – Asuntosijoittajan neuvottelutaitoja Osa 10/X – Blogi #288

Iloa ja aarteita asuntosijoittamisella Hannu Liitsola Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #183

Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

Blogista: 6 vinkkiä parempiin sijoitusasuntokauppoihin julkisessa markkinassa

KÄY KATSOMASSA PÄIVITETYT NETTISIVUT!

Ostan Asuntoja Podcast
Not playing