Facebook Pixel
Papskubbers Papstinenser

Cthulhu på et Bræt

Papskubbers Papstinenser
Papskubbers Papstinenser
Hvem skulle have troet, at vi skulle helt frem til episode 133 før Papstinenser dedikerede en hel episode til brætspilsverdenens næstmest brugte tema og univers! Det er nok kun zombier (og måske tog), der har flere bræt- og kortspil dedikeret til sig, end H.P. Lovecrafts Cthulhu og hans andre kosmiske rødder. Men hvorfor egentlig? Og hvornår får vi et 50 Cthulhu Clues, Jeppe?

Hvad er godt og hvad koster bare sanity? Vi snakker om de store nye moppedrenge, der har monstre i et størrelsesforhold der nærmer sig 1:1 og kommer forbi moderne klassikere som Arkham Horror, Elder Sign og Kristians all time favorit, A Study in Emerald. Vanen tro, kan Papstinenser-teamet heller ikke holde sig fra at snakke lidt om rollespil, når nu lejligheden byder sig.

Rædsler nævnt i denne episode:

Heroquest
Arkham Horror Final Hour
Arkham Horror 2nd
Elder Sign
Eldritch Horror
Mansions of Madness
Arkham Horror The Card Game
Cthulhu Wars
Cthulhu Death may Die
A Study In Emerald
Mythos Tales
Madness at Midnight
Munchkin Cthulhu
Cthulhu Gloom
Smash Up – The obligatory Cthulhu Set
Reiner Knizias 1-9 kultister i grid-unavngivet spil (aka Cthulhu Rising)
Miskatonic University
The Stars Are Right

Papstinenser på 10er

Vi håber der (snart) er styr på 10er og du kan stadig støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. iä iä Papstinenser fhtagn.
Papskubbers Papstinenser
Not playing