Facebook Pixel
Planet X

Planet X Afsnit 2: SHARK EXORCIST

Planet X
Planet X

SHARK EXORCIST - historien om en ferskvandshaj, en præst og instruktøren Donald Farmer.

DONALD FARMER er en klassisk undergrundsinstruktør. Han har været aktiv siden slutningen af 80'erne og instrueret og produceret en hel stribe film, der aldrig er nået længere end til forskellige former for homevideo, og kun sjældent i mainstreambutikker. Han fik mange fans i de kredse for Cannibal Hookers (1987) - om to studiner, der klæder sig ud som prostituerede og derefter bliver til zombier. Siden har han begavet verden med film som Vampire Cop og Chainsaw Cheerleaders. Man aner Fred Olen Ray og hans Hollywood Chainsaw Hookers som inspirationskilde - og Farmer er da også erklæret filmfan. Han har lavet et par dokumentarfilm om bl.a. den spanske horror-mester Jess Franco.

Shark Exorcist er en af Donald Farmers nyeste film. Den er lavet billigt og givetvis over lang tid - måske tilmed planlagt sådan hen ad vejen, gonzo-agtigt og uden et nagelfast manus. Men det er jo netop det, der giver en hele den fornemmelse af Z-film-charme, som den flyder over med, bortset fra de passager, hvor man døser lidt, fordi dialogen går i jeg-ved-ikke-hvad-vi-skal-sige-her tomgang.

Heldigvis er både den og mange andre af Donald Farmers film til at på DVD. Og den er heller ikke særlig lang, heldigvis. Men lyt med på Planet X Podcast, hvor vi gennemgår den grundigt!

Lige nu er Donald Farmer ved at færdiggøre sit næste opus. Cannibal Cop handler om - ja - en betjent, der ikke skyder, men æder skurkene. Man kan næsten ikke vente.

Planet X
Not playing