Facebook Pixel
#rahapodi

Markka takaisin! feat. Sami Miettinen | #rahapodi 270

#rahapodi
#rahapodi
Uusi vuosi, uudet kujeet – ja uusi #rahapodi-studio! Vuoden ensimmäisen jakson vieraaksi upouudelle studiosohvalle istahtaa #neuvottelija-kanavaa YouTubessa luotsaava Sami Miettinen.

Suomi on jäänyt euron panttivangiksi ja kitkuttaa tällä hetkellä valuuttaunionissa ilman fiskaalipolitiikkaa, eli hieman kuin kädet sidottuna autossa ilman kuskia, rattia tai Teslan itseohjautuvuutta. Tämä tie on nyt kuljettu loppuun ja ollaan saavuttu T-risteykseen, jossa Suomen pitää tehdä ratkaisevia valintoja ja vaihtoehtoja on vain kaksi: 1) entistä enemmän integraatiota, pelastuspaketteja, eurobondeja ja yhteisiä budjetteja tai 2) irtautuminen ja paluu omaan rahapolitiikkaan. Pitäisikö Suomen siis jättää valuvikainen valuuttaunioni ja siirtyä takaisin markka-aikaan? Mitä mieltä Miikka, Martin ja Sami ovat: lisää EU-integraatiota vai markka takaisin? Kuuntele #rahapodi 270 loppuun asti, niin tiedät miten kolmikon äänestys aiheesta kääntyy! Kommentoi myös omat valuuttamietteesi alle.

Voit katsoa jakson myös YouTubessa.

Vastuunrajoitus.
Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.
#rahapodi
Not playing