Facebook Pixel
Sammen med Maj Wismann

#180 Kritikfri-zone! Stop kritikken i 30 dage

Sammen med Maj Wismann
Sammen med Maj Wismann

I denne episode skal vi se på kritik som begreb, og hvad der kan ske, når man beslutter sig for at lave en 30 dages kritikfri-zone. En zone, hvor al den kritik, man plejer at give, bliver pakket langt væk.

Ja, vi taler om, at du bevidst skal arbejde benhårdt med at pakke alle former for kritik væk. Betyder det så, at problemerne ikke skal italesættes og at man bare skal finde sig i hvad som helst? Nej, selvfølgelig gør det ikke det.

Og som Maj Wismann siger i episode, så er dette – som altid – kun gældende i parforhold, hvor begge parter er sunde og raske følelsesmæssigt. 80% af konflikter opstår pga. misforståelser.

Misforståelser opstår ofte, når man giver partneren kritik og han/hun svarer tilbage med forsvar, og SÅ eskalerer konflikten. Du er mere end velkommen til at skrive al din kritik ned i en lille notesbog, hvis du ikke vil glemme, hvad du gerne vil kritisere din partner for.

Men prøv at stop med at give kritikken i 30 dage, og test af om det giver en effekt imellem jer. I mellemtiden kan du jo så tage alle dine nedskrevne kritik-noter og træne dig selv i at lave dem om til beklagelser, der kan problemløses på.En kritikfri-zone kan være med til at stabilisere et parforhold i en periode, hvor der i den periode bliver frigivet energi til at se på de problemer, der faktisk kræver en løsning. Og som altid – test det af – og hvis ikke det virker, kan du jo altid gå tilbage til den gamle kritik-vane.

Links

Sexlyst workshop: https://websexolog.dk/fa-sexlysten-tilbage/

Podcast nyhedsbrev med lodtrækningsgaver: https://websexolog.dk/podcast/

Klub Kærlighed: https://websexolog.dk/vip/

Utroskab kom videre: https://websexolog.dk/utroskab-kom-videre/

Podcast redigeret af Din Podcast / https://dinpodcast.dk/

Sammen med Maj Wismann
Not playing