Facebook Pixel
Sort Snak

#84: En vigtig uge i vente: CHL og VFF-derby

Sort Snak
Sort Snak
#84: En vigtig uge for FCM: CHL og VFF-derby i vente (25/07/21)

Det har været en rodet og blandet start med en sejr, en uafgjort og et nederlag til hhv. AaB, Celtic og OB. Vi vender indtrykkene og de første kampe og diskuterer, hvor ulvene står nu. Derudover ser vi frem mod den afgørende kamp mod Celtic på MCH Arena onsdag, som kan sikre ulvene europæisk gruppespil ved en sejr. Sidst men ikke mindst ser vi frem mod lørdagens ærkerivalopgør mod Viborg FF. Der er en stor fodbolduge i vente, og vi håber, I vil varme op med denne udgave af Sort Snak. Søren Ross, vores alle sammens subwoofer og navneopråber har debut, og han har meget på hjerte. Vi har også en linje igennem til Skotland, hvor vi hører en podcast-vært fra Glasgow til hans reaktioner og forventninger til opgøret mellem FC Midtjylland og Celtic.
Thanks to Scott McCorry from the Celtic Podcast ”Homebhoys” for joining us shortly to talk about the first and second leg in the UCL qualifier.
Vært: Jakob Nørgaard
Panel: Peter Krogh og Søren Ross

Vi takker alle, der støtter Sort Snak gennem et abonnement på https://sortsnakpodcast.10er.app/ eller gennem enkeltdonationer via Mobilepay på nr. 60-05-08.
Sort Snak
Not playing