Facebook Pixel
TEKNOSFÆREN

En hockeystav eller drømmen om et tech-fix

TEKNOSFÆREN
TEKNOSFÆREN
Da Regeringen fremlagde deres klimaplan, spillede en hockeystav pludselig en stor rolle. Med den mener de, at Co2-reduktionen skal accelerere tæt på målet i 2030, fordi der er et par smarte, teknologiske løsninger med i beregningerne, der bare endnu ikke er blevet opfundet.

“Det er ikke Star Wars” sagde statsminister Mette Frederiksen og “det er ikke science fiction”, sagde klimaminister Dan Jørgensen. Men hvilke teknologier er der rent faktisk på tegnebrættet til fremtidens teknologiske fix af klimakrisen - og hvilke er stadig fiktion?

I denne afsluttende episode af første sæson af ‘Teknosfæren’ kommer foredragsholder og tidligere radiovært Nina Bendixen i studiet for at give et overblik over de skøreste, mest overvurderede og mest lovende teknologier, der skal hjælpe os med at komme i mål med den grønne omstilling.

Teknosfæren er alt det, som mennesket har skabt på jorden. Hver en genstand, fænomen og teknologi, vi har opfundet, tilføjer til bunken af ting i teknosfæren.

I TEKNOSFÆREN kommer forholdet mellem mennesker og opfindelser på prøve, når sæsonens vært undersøger, hvordan teknologi påvirker netop deres hjørne af verden.

Podcasten er produceret af ENIGMA

I næste sæson undersøger debattør Nikita Klæstrup hvordan køn og teknologi hænger sammen.
TEKNOSFÆREN
Not playing