Facebook Pixel
TEKNOSFÆREN

Grøn er den nye sort

TEKNOSFÆREN
TEKNOSFÆREN
Selvom vært Gittemary i dag sætter et meget let aftryk på planeten, har det ikke altid været sådan. Faktisk startede Gittemarys rejse som content creator et noget mere konventionelt sted, nemlig som modeblogger.

Så mode- og tekstilindustriens klimaaftryk er noget, der ligger Gittemarys hjerte meget nær. Men kan det virkelig være rigtigt, at man ikke kan gå op i mode, uden at være en klimasynder? Og hvilken forskel gør sociale medier for forbruget, når man kan scrolle i Instagrams uendelige modemagasin og blive inspireret af seneste trend?

I studiet får Gittemary besøg af Markus Hatting fra Tekstilrevolutionen, der fortæller om de teknologiske løsninger, der skal gøre tekstilindustrien grønnere. Men ifølge Markus, starter den vigtigste forandring mod en bæredygtig tekstilindustrien slet ikke i teknosfæren, men derimod med skaberne af den.

Teknosfæren er alt det, som mennesket har skabt på jorden. Hver en genstand, fænomen og teknologi, vi har opfundet, tilføjer til bunken af ting i teknosfæren.

I TEKNOSFÆREN kommer forholdet mellem mennesker og opfindelser på prøve, når sæsonens vært undersøger, hvordan teknologi påvirker netop deres hjørne af verden.
Podcasten er produceret af ENIGMA
TEKNOSFÆREN
Not playing