Facebook Pixel
Ugens Krise med Anna og Lasse

Christian Bitz’ krisehåndtering på TV2

Ugens Krise med Anna og Lasse
Ugens Krise med Anna og Lasse

Det tager som bekendt mange år at opbygge et godt omdømme, men kun fem minutter at ødelægge det. Det lader til at være tilfældet med Christian Bitz. Ifølge rygterne har Imerco meget, meget svært ved at sælge Christian Bitz’ Kina-sager for tiden. Måske var det også derfor, Bitz valgre at gæste sin gamle hjemmebane "TV2 Go’ aften Live!", hvor han forsøgte at sætte en stopper for sagen.

Men måske har Christian Bitz sat sig selv i rigtig dårligt selskab med de hårde drenge fra F&H? Og nu giver det alvorligt bagslag, og Bitz kan ikke forlade “klubben”.

Bitz sidder i en sløj Brenderup-trailer spændt fast på en matsort Range Rover med tonede ruder, og F&H-drengene bag rattet - og de høvler ned af Kassel-bakker med klampen i bund.

Og så en lille kuriositet: Christian Bitz siger i interviewet: “Det er simpelthen ikke, sådan et menneske jeg er”. Hov..! Hvad er nu det? Da Jes Dorph prøvede at redde sin bagdel i det famøse interview på DR lige efter, han blev fyret, sagde han også: “Sådan et menneske er jeg ikke”. Har de to herrer mon købt kommunikationsrådgivning samme sted?

Ja for hulen, det er fredag og tid til Ugens Krise.

God weekend.

Anna og Lasse

Ugens Krise med Anna og Lasse
Not playing