Facebook Pixel
112 For Knuste Hjerter

Nanna Hovgaard

112 For Knuste Hjerter
112 For Knuste Hjerter
I løbet af det sidste års tid er Nanna Hovgaard blevet både gift, skilt - og fået en ny kæreste. Men der er forskel på kærestesorg. Og nogle gange kan man være heldig at gå igennem et brud, som føles frygteligt i øjeblikket, men som man tænker tilbage på som en smuk oplevelse.

I dagens afsnit fortæller vært på ‘Fries Before Guys’, Nanna Hovgaard, om når kommunikationen i parforholdet langsomt stopper. Når man ikke længere kan mærke hinanden, og når det føles for farligt overhovedet at tale om. Hun fortæller om at sige farvel, imens kærligheden stadig er stor og om finde verdens værste rebound på verdens værste tidspunkt. Og så får vi også lige snakket om den mest skamfulde følelse af at læse sin kærestes beskeder uden af finde noget - og ikke mindst følelsen af, når den besked, man frygter allermest at finde, pludselig står lige der på kærestens mobil. Nanna har nemlig prøvet begge dele.

Og så gør hun selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med et knust hjerte lige nu.

Den her podcast er til dig, der har prøvet at være forelsket. Dig, der engang har haft kærestesorg. Dig, der frygter at få det igen. Og selvfølgelig: Dig, der lige nu har ondt i hjertet.
112 For Knuste Hjerter
Not playing