Facebook Pixel
Next Step - en podcast om cloudstrategi

Next Step (1): Derfor er de hybride cloud-løsninger populære lige nu

Digitalisering har aldrig været så vigtigt som nu. Og har aldrig haft potentialet til at skabe så positive forandringer som nu.

Alligevel slås mange virksomheder stadig med den ophobede it-gæld – en gæld der betyder at både hardware og software ofte står i vejen for forretningens ønske om en hurtige og mere omfattende digitalisering.

Hver virksomhed eller organisations udfordringer er unikke, men ofte er det ønsker til skalering, deling af data, udviklingshastighed og produktudvikling som de ældre løsninger blokerer for.

Det er udfordringer som nyere it-løsninger som SAP HANA og S/4HANA ikke har. Men det betyder ikke at de strategiske it-valg er nemmere.

Tværtimod. For med de nyere løsninger følger en række afgørende beslutninger om cloud-strategi, fremtidens it-setup – inklusiv bemanding - og hvordan du bedst muligt udnytter de nye muligheder i forretningen.

Derfor har IBM og Computerworld skabt Next Step – en podcast om cloud-strategi, hvor vi især fokuserer på de muligheder som SAP HANA og S/4HANA giver.

I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser, som cloud også indebærer, derfor dele ud af deres viden – så du kan lære af deres valg og fravalg.

I denne første episode er vi så heldige at have direktør for itelligence i Danmark Per Falck Jensen med som gæst - til blandt andet at tale om hvorfor mange kunder pt. er interesseret i hybride cloud-løsninger.

Værter er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, og Henrik Bodskov, administrerende direktør for IBM Danmark.
Next Step - en podcast om cloudstrategi

Categories

Not playing