Facebook Pixel
Bilsnobberne

Stefan Kaas Bil-CV del 1 #S02E04

Bilsnobberne
Bilsnobberne
Velkommen til bilsnobbens eget Bil-CV !
Efter flere opfordringer stiller bilsnobben sig for skud, og udleverer sit eget Bil-CV i første del af vores julespecial. Thomas Nedergaard har fået værtsrollen og gennemgår Bilsnobbens personlige Bil-CV.
Stefan har selvfølgelig haft adgang til mange biler efter mere end 25 år i bilbranchen, men på det personlige Bil-CV tæller kun biler der har haft en særlig betydning, og som er valgt med hjertet. Fra første bil, en BMW 320 årg. 1982, købt som 18-årig, over klassikere som Peugeot 205 GTI og BMW 318is E30 i de helt unge år.
Det bliver også til et par røverhistorier om bilbranchen, mens vi kører julen ind med et par flasker hæderlig portvin, hvorfor optagelsen også må deles over i to.
Desværre er den i starten omtalte skrabbog pakket ned, så det er lidt sløjt med billeder, men vi er sikre på I kender de fleste biler 😊
Vi håber I vil tage et glas i juleferien og lytte med, og tak fordi I lytter med, sender mail og beskeder, det giver os stor fornøjelse. Glædelig Jul til alle bilsnobber og tak fordi I lytter med !
Bilsnobberne
Ei soiteta