Facebook Pixel
Lykkeberg og Corydon

SAS’s kamp for overlevelse og det store ja

Lykkeberg og Corydon
Lykkeberg og Corydon

00. 15: Igen-igen står SAS i en krise, der kan betyde et kollaps for det skandinaviske flyklenodie. For det hele skal falde i hak, hvis SAS skal undgå at gå bankerot, og gode råd er i den grad dyre i et spil hvor særligt den danske regering står med sorteper. Er der en vej frem for SAS? Og hvorfor står vi netop her igen? De spørgsmål stiller Bjarne Corydon Børsen-journalist Erik Eisenberg, der dækker SAS.

27.15: Mette Frederiksen kan notere sig en stor sejr efter det overvældende ja til afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Det samme kan de gamle magtpartier, mens de danske EU-modstandere står forslåede tilbage. Er EU blevet et folkeprojekt eller er der stadig saft og kraft i yderfløjenes skepsis mod globalt samarbejde? Og kan vi forudse et opgør med de andre forbehold? Politisk kommentator Helle Ib og EU-korrespondent Louise With vender det historiske ja.

Corydon & Co. er Børsens ugentlige podcast, hvor ansvh. chefredaktør Bjarne Corydon hver fredag zoomer ind på de vigtigste historier i politik og økonomi i selskab med eksperter fra Børsens redaktion.

Lykkeberg og Corydon
Ei soiteta