Facebook Pixel
CPM40 – en marketing podcast

CPM40 – en marketing podcast

CPM40 – en marketing podcast

Tiedot CPM40 – en marketing podcast

En podcastserie om meget mere end CPM40 og om marketing som meget mere end mediekanaler. Bureaugruppen Dentsu Aegis Network har inviteret en række marketingspecialister i studiet for at tale om nogle af de trends og tendenser, vi ser inden for marketingbranchen netop nu. Er dit brand rustet til de nye udfordringer, der venter? Og hvordan vinder du i den digitale økonomi?

Podcasten er skabt af Dentsu Aegis Network. En global bureaugruppe med danske kontorer i både Aarhus og København. Gruppen repræsenterer 11 brands, som gennem tværfaglighed og samarbejde skaber integrerede kommunikationsløsninger. Blandt de globale brands findes: Carat, Vizeum, Isobar, iProspect, Posterscope, MKTG, DentsuX, Magnetix og Amplifi m.fl. Globalt beskæftiges 45.000 marketing-, medie- og kommunikationsinteresserede i Dentsu Aegis Network.

Podcastens værter er Social Lead og Client Manager i Carat Aarhus, Kathrine Kjeldgaard, og Senior Creative og Digital Client Manager i Carat Aarhus, Thomas Barker.

Podcastserien tager afsæt i en global rapport, som Dentsu Aegis foretog i 2018. Rapporten er baseret på en undersøgelse af 1000 marketingansvarliges holdninger og forventninger til fremtiden inden for marketing og medier. Rapporten kan du hente og læse her: https://us.dentsuaegisnetwork.com/perspective/cmo-survey-2018/

Kaikki jaksot

Ei soiteta