Facebook Pixel
Det Ka' Noget

Ep 85 - JC W TJEKKER IND!

Det Ka' Noget
Det Ka' Noget

Hold på hurtigbrillen og TikTok håret, for i denne episode går det stærkt.

Anders har taget en overraskelse med til Lasse. En af dem, som potentielt er livsændrene for den trætte, gamle fartype. Lad os bare sige, at Anders har fået den danske Arnold Schwarzenegger til at smide en lille besked.

De to Britney-boys har selvfølgelig set den famøse dokumenter (Lasse gav op halvvejs) og er blevet enige om, at det nok er bedst at Lasse styre alt i Anders’ liv fra nu af. For hans egen skyld. Det betyder at det er slut med dyr kaffe til Anders, og han nu skal til at drikke Amora instant i plastikkrus.

Anders har været på roadtrip i en autocamper, og brokker sig over at skulle tømme skidekassen konstant, imens Ninna bare hygger sig. Noget med ligestilling og sådan. Hvad han ikke har forstået er, at manden skider i 20 minutter fem gange om dagen, og det derfor kun er fair at den mest belortede røv, bærer den tungeste byrde.

Alt det og meget mere i episode 85 af ”Det Ka’ Noget”.

Instagram: https://instagram.com/detkanoget Facebook: https://www.facebook.com/dknpodcast/ Find podcasten på alle podcast-platforme (iOS & Android): iTunes Spotify Anders: https://youtube.com/forgrimtiltv https://instagram.com/forgrimtiltv https://twitter.com/forgrimtiltv Lasse: Den kæmpe newb har ingen social media???? Det Ka' noget: https://www.youtube.com/channel/UCMujiS0seYxuhzsNApQ-jxA

Alt det og meget mere i episode 85 af ”Det Ka’ Noget”.

Det Ka' Noget
Ei soiteta