Facebook Pixel
Familiepsykologi

Afsnit 10: Hvordan håndter vi det med vores nærmeste, når vi opdrager forskelligt?

Familiepsykologi
Familiepsykologi
Hvad stiller vi op, når vi føler, at vores partners eller vores egne forældres måde at gå til børneopdragelse på, er skadelig for vores børn?

Det spørgsmål forsøger vi at besvare i denne udgave af Familiepsykologi.

Mange oplever nemlig, at partnerens eller forældrenes opdragelsesstil er langt væk fra ens egen, og man kan føle, at man svigter sit barn, hvis man ikke gør noget ved det. Men ofte ender det endnu værre, hvis vi først begynder at blande os.

I dette afsnit vil vi vise, hvordan vi bedst hjælper vores børn til at håndtere de forskellige mennesker, som krydser deres vej i stedet for at forsøge at ændre dem (det er nemlig umuligt!) - og kommer med nogle forslag til, hvordan vores bekymringer alligevel kan blive italesat på en måde, hvor vi sikrer os, at vi ikke efterlader modtageren et endnu dårligere sted!

Det er vigtigt for os at Familiepsykologi kan nå ud til så mange som muligt. Derfor er det gratis tilgængeligt for alle. Er du glad for vores podcast og har du mulighed for at give et lille bidrag tager vi med glæde i mod dette. Det hjælper os til fortsat at kunne afsætte tid til og udvikle podcasten!

Kode til MobilePay box: 6567FH
Familiepsykologi
Ei soiteta