Facebook Pixel
Familiepsykologi

Afsnit 7: Den sammenbragte familie

Familiepsykologi
Familiepsykologi
At skabe en sammenbragt familie er som at gå ud i et ukendt landskab.

Mange af os bruger landkortet fra kernefamilien til at finde vej i det sammenbragte landskab, men mange erfarer at landkortet og landskabet ikke passer sammen og bliver derfor ved med at fare vild.

Psykoterapeut med speciale i sammenbragte familier Anne Hartung Holm er et af de mennesker, jeg kender, som har det største og mest indgående kendskab til såvel landkort som landskab i den sammenbragte familie.

Hun har gået vejen selv og hun har guidet rigtig mange par igennem landskabet i den sammenbragte familie. Hun ved hvilke veje, der ender blindt og hvilke veje, som kan føre til dybere samhørighed.

I denne podcast samtaler jeg med hende om kærlighedens vej- og vildveje i den sammebragte familie og lur mig om der ikke også er noget at hente for helt ”almindelige” kernefamilier.

Det er vigtigt for os at Familiepsykologi kan nå ud til så mange som muligt. Derfor er det gratis tilgængeligt for alle. Er du glad for vores podcast og har du mulighed for at give et lille bidrag tager vi med glæde i mod dette. Det hjælper os til fortsat at kunne afsætte tid til og udvikle podcasten!

Kode til MobilePay box: 6567FH
Familiepsykologi
Ei soiteta