Facebook Pixel
Grønne Ambitioner

15 Bæredygtighed på uddannelsesinstitutionerne med René Foli

Grønne Ambitioner
Grønne Ambitioner

Denne episode er lidt atypisk mine podcasts, da jeg normalt snakker med virksomheder. Dog arbejder Uddannelsesdekan, René Foli fra VIA University College tæt på erhvervslivet, og deres seneste initiativ har gjort at jeg inviterede dem med. VIA University College er nemlig blevet en del af det verdensomspændende netværk for UNESCO Verdensmålsskoler. Sammen med andre Verdensmålsskoler verden over skal VIA udveksle erfaringer med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

I en serie på fem episoder, er jeg gået sammen med foreningen, inspirationshus og levende showroom med co-work Bæredygtig Herning.  Bæredygtig Herning er et enormt spændende initiativ der forsøger at koble både virksomheder, uddannelser, iværksættere, borgere og det kommunale i et stærkt netværk der understøtter den bæredygtige udvikling i Herning.

Derfor er det spændende at dykke ned i hvordan virksomhederne i denne SMV venlige kommune, faktisk arbejder med den bæredygtige udvikling og hvad der driver dem i den grønne omstilling.

Gæst: René Foli

Vært: August Septimius Krogh

Producer: Anette Hallstrøm

Grønne Ambitioner
Ei soiteta