Facebook Pixel
Innen 2030 med Hanne-Lene

Innen 2030 med Hanne-Lene

Innen 2030 med Hanne-Lene

Tiedot Innen 2030 med Hanne-Lene

I denne podkasten tar vi deg med på en inspirerende og kunnskapsrik reise mot mer bærekraftige valg innen 2030. Verten er Hanne-Lene Dahlgren en engasjert og prisvinnende matformidler kjent for sin analytiske tilnærming til grønnere politikk, 3x bestselgende kokebøker, gründer av byrået Team Tomorrow og med over 80k følgere på Instagram.

Hver episode byr på spennende samtaler med eksperter, banebrytende innovatører, og politikere som diskurerer alt fra langreiste avokadoer, utmarksbeite, klimapolitikk og hytteskam til plast, flyreiser og fakta om klesindustrien. Målet er å sette fokus på hvordan vi kan skape endring på samfunnsnivå, og ikke minst inspirere flere til å ta positive steg frem om 2030.


Velkommen til en uperfekt prat om et viktig tema som gjør deg litt klokere i en fei og ikke minst, gjør deg rustet til å myteknuse aktuelle temaer som kommer opp igjen og igjen.


Har du innspill til engasjerende og viktige temaer? Send en melding til @hannelenedahlgren på Instagram.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kaikki jaksot

2021

2020

Ei soiteta