Facebook Pixel
Kontrolrummet

UCPlus A/S - Vagtuddannelse ved Rune Riis-Larsen og Jesper Bo Pedersen

Kuvaus

-"Ved du hvor vigtig du er, spørger Jesper Bo Pedersen, når han referer til, at han som tidligere brandmand mødte den stedkendte vagt ved udrykning." For denne vagt, som han selv er med til at uddanne idag, de får at vide, hvilken forskel de kan gøre ved hændelser.

Vi har UCplus A/S i studiet til en snak om den 30 dage lange Vagtuddannelsen som de udbyder. Jesper og Rune Riis-Larsen gør os klogere på uddannelsen og hjælper med at nedbryde den stereotype opfattelse af begrebet "Vagt," for alle kan blive vagt, mange gange handler det om menneskeforståelse. Når man senere kan komme til at arbejde med alt som sikkerhedsreceptionist, værdihåndteringsvagt eller servicevagt. Kort sagt job mulighederne er mange og det kræver virkelig meget af underviseren som skal kunne differentiere undervisningen, da klasselokalet ofte rummer højt uddannede og nye på arbejdsmarkedet.

I dette afsnit kommer vi ind på indholdet af uddannelsen:
- Gerningssteds bevarelse
- Radiokommunikation
- Konflikthåndering
- Førstehjælp og brandbekæmpelse


Find afsnittet i din ynglingspodcast app, hvis du vil høre det seneste og nyeste om alarm, sikring og sikkerhed, så lyt til Kontrolrummet:

Links: www.ucplus.dk

God fornøjelse med at lytte - del endelig denne podcast!

Produktion: 360eyeworks ApS | Gorm Branderup & Christoffer Ransby | www.360eyeworks.com Gæster: Rune Riis-Larsen og Jesper Bo Pedersen | www.ucplus.dkJingles og underlægningsmusik: Henrik Pahlke Møller | www.henrikpahlke.dk | udkommer mandag hver 3. uge

Denne podcast er optaget og klippet ved www.podcaster.dk

#podcastenkontrolrummet
#podcasterdk
#ViSikrerDinHverdag
#LytOgDel

Kategoriat