Facebook Pixel
Kvindeliv

16. Forstå hormonsystemets grundprincipper

Kvindeliv
Kvindeliv

I dette afsnit får du lov til at sidde med blandt deltagerne på min 'Hormonyoga for Kvinder Uddannelse', som blev afholdt i efteråret 2021.

Optagelsen er fra vores første teoretiske workshop om hormonsystemets grundprincipper, hvor vi dykker ned i det kvindelige hormonsystem og hvert enkelt hormon, som er relevant for os kvinder. Blandt andet kortisol, østrogen, progesteron og testosteron og mange flere.

Kunne du også tænke dig at undervise kvinder i hormonyoga? Læs mere om uddannelsen her.

Jeg nævner også en TedTalk om stress i undervisningen, den kan du finde her.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give os en anmeldelse på iTunes eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.

Du kan følge mig her:
Instagram
Facebook

Ansvarsfraskrivelse:
Information i den her podcast har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom

Ansvarsfraskrivelse:
Information i den her podcast har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Kvindeliv
Ei soiteta