Facebook Pixel
MORtion

#24 Vores træningsprogram til en nybagt mor to uger efter fødslen

I denne episode af podcasten MORtion vil Kristian og Emma give hvert deres bud på et træningsprogram til en nybagt mor, hvor casen er udvalgt blandt lytterne. I episoden vil de gennemgå programmet samt deres overvejelser bag tilrettelæggelsen af programmet ud fra casen, men også hvad de normalt har for øje når de skal tilrettelægge efterfødselstræning.
Denne episodes case er:

førstegangsmor, fødte for én uge siden
vaginal fødsel uden komplikationer (dog en lang pressefase)
har været meget aktiv op til sin graviditeten og ligeledes under graviditeten

styrketræning (senere hjemmetræning, pilates og yoga et par gange om ugen pga. nedlukning)


har styrketrænet on/off i mange år og til tider med en personlig træner
i graviditeten oplevede hun smerter i halebenet, hvilket gjorde et dybt squat svært, og i de sidste par måneder af graviditeten døjede hun med rygsmerter om natten.
oplever gener i bækkenet, lænd og ryg efter fødslen. For lange gåture tricker smerten i lænden og smerterne sniger op i ryggen. Ligeledes hvis hun sidder lige op på en stol for længe ad gangen.

Programmet ligger som en oversigt i Facebook-gruppen "MORtion (om graviditets- og efterfødselstræning)", og måske du kan bruge hele programmet, nogle af øvelserne eller blot der overvejelser til din egen træning. Ønsker du flere episoder som denne, men med andre type cases, så kontakt os så vi kan producere nogle flere.
Får du noget ud af at lytte til MORtion, og har du lyst til at støtte podcasten, så den kan fortsætte med samme kvalitet? Så kan du støtte os gennem https://mortion.10er.app/ med et valgfrit beløb pr episode. Donationerne vil blive brugt på udgifter ifbm. podcasten, herunder transport, udvikling af hjemmeside og materiale samt markedsføring. Alle donationer vil hjælpe - store som små. På forhånd tak!
MORtion

Kategoriat

Not playing