Facebook Pixel
Ophelia Invest Talks

#194 INTERVIEW: Crowdlending som oplagt alternativ til obligationer med Flex Funding (12.01.22)

Ophelia Invest Talks
Ophelia Invest Talks

(Reklame) Mens obligationerne i øjeblikket giver dårlige afkast, er det modsatte tilfældet i en anden type investering med samme udgangspunkt: Formidling af lån. Som den største aktør på markedet, der formidler kontakten mellem lånetrængende små og mellemstor virksomheder og de private investorer, kan Flex Funding præsentere et gennemsnitligt årligt afkast på knap 6 procent. Tidshorisonten kan på dette felt være helt ned til 6 måneder uden at risikoen bliver højere af den grund.

Lyt med og bliv klogere på ikke blot Flex Fundings investerings-platform men også på crowdlending som generel mulighed for at sænke risikoen i din portefølje.

Vi var også live med kreditchef hos Flex Funding, Jakob Rasmussen den 10. maj 2021. Videoen kan du se her: https://youtu.be/VMGkpcEdusI

Vi har samlet alt det vigtigste om crowdlendingplatformen Flex Funding her: https://opheliainvest.dk/vi-anbefaler/invester-i-laan-hos-danske-flex-funding/

Ligesom du kan hoppe direkte ind på Flex Funding og potentielt oprette en profil her: https://www.flexfunding.com/

Denne episode er sponsoreret af Flex Funding. Planlagt, optaget og udgivet af Sarah Ophelia Møss, ejer af Ophelia Invest og Forlaget Penge. Redigeret af Streamline Media.

Udover denne podcast kan du følge aktiviteterne i Ophelia Invest og lære at investere sammen med os her:

Ophelia Invest Talks
Ei soiteta