Facebook Pixel
Skide Godt Egon

Episode 13: Olsen-Banden over alle bjerge

Skide Godt Egon
Skide Godt Egon

Olsen-Banden jagter fortsat Bang-Johansen og hans røde kuffert. Så da Bang-Johansen rejser til Paris, sniger Egon, Kjeld og Benny sig med ombord på en ølvogn og tager også turen til Frankrig. Her allierer banden sig med den lokale prostituerede Suzanne, de spiser hotdogs og da alt andet går galt, bryder de til sidst ind på gourmetrestauranten Maxim's, hvor de snedigt bytter saucen ud med dansk sovs. Heldigvis ender Kjeld og Yvonne med at få deres sølvbryllup, mens Egon ryger på sjette afdeling. Men var det et godt punktum på serien om vores kære bande? Vi gennemgnasker filmen for detaljer og fælder til sidst en dom.

De første ti minutter var sat af til at tale lidt om en af Olsen-Banden seriens faste birolleskuespillere: Karl Stegger. På besøg i studiet var derfor Peer Kaae, der er forfatter til biografien "Karl Stegger", og han kunne fortælle om bl.a. Karl Steggers tragiske barndom og meget utraditionelle vej ind i filmbranchen.

Gæsterne i panelet i denne episode er: Komiker Nikolaj Stokholm, forfatter og journalist Peer Kaae og Olsen-Banden fan Christian Lundberg.

Skide Godt Egon
Ei soiteta