Facebook Pixel
Sukkerpodden

Sukkerpodden

31 jaksot
Opetus

Sukkerpodden

31 jaksot
Opetus

Tiedot Sukkerpodden

Frisk uten sukker er det eneste selskapet i Norge pr i dag som er spesialiserte innfor sukkeravhengighet, og de tilbyr kurs og foredrag til privatpersoner, konferanser, bedrifter, etater, skoler og institusjoner.


Gründer og daglig leder av Frisk uten sukker er Bente Josefsen. Hun har selv en sukkeravhengighet som hun lever i tilfriskning fra. Tilfriskning vil si at man er «tørrlagt» og avstår fra sukker.

Hun har sin bakgrunn fra avhengighetsmedisin, med fordypning i sukkeravhengighet. Hun er utdannet sockerberoendeterapeut hos Bittens Addiction som er en av verdens fremste på området.

I tillegg har hun tatt fordypningsstudier i sukkeravhengighet hos Gorski Cenaps Corporation i USA.

Bente er i tillegg utdannet Friskvernkonsulent (ernæring, anatomi og stresshåndtering) og Kommunikolog (kommmunikasjon og forandring). Hun har jobbet i 14 år med coaching, kurs og foredrag.

Bente jobber nå med å hjelpe andre som har en sukkeravhengighet med en unik kombinasjonen av egen erfaring med sukkeravhengighet og utdannelsen fra avhengighetsmedisin.


I Sukkerpodden møter Bente ulike spennende og inspirerende gjester og de snakker om tema som vil være til nytte for deg med en sukkeravhengighet og for deg som lurer på hva dette er.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kaikki jaksot

2021

2020

Ei soiteta