Facebook Pixel
Tag Livet Tilbage

Hjerneskade og musikterapi - hvordan kan musik anvendes til at genoptræne hjernen? - med cand. mag i musikterapi Line Malmskov

Tag Livet Tilbage
Tag Livet Tilbage
Line Malmskov er selv på i denne episode af TAG LIVET TILBAGE.
Hun taler om hjernen, hjerneskade, musik og musikterapi, herunder også erhvervet hjerneskade. Kognition, kommunikation, emotionelle udfordringer, OE , og Nedre ekstremiteter, adfærd og sociale kompetencer.
Hun kommer også omkringat leve et liv som musiker og designer med familie på vej og fremtid med masser af rejser og oplevelser i støbeskeen, som brast da hun kom ud for en ulykke. Hun fortæller om smerter, kropslig forandring, det kommunale system, kampen med forsikringsselskabet og en ny forståelse af krop, sind og sundhed.

Line Malmskov er musikterapeut og foredragsholder. Hun har skabt podcasten TAG LIVET TILBAGE som hjælper mennsker som har brug for inspiration efter ulykke og sygdom, og også mennsker der har lyst til at udvide deres livshorisont.

Citat fra denne episode:
"Jeg måtte finde en ny vej og kombinere min tidligere viden med ny viden og da det stod klart at jeg godt kunne lære nyt på trods af mine begrænsninger, så gik jeg igang med at studere en kandidat i Musikterapi, hvor jeg specialiserede mig i hjernen og genoptræning efter en hjerneskade igennem musikterapi. Jeg arbejder i dag på et neurorehabiliteringscenter og har podcasten her - på deltid, for det er det jeg kan. Jeg håber, jeg med podcastserien og min historie kan inspirere dig, der står i en svær situation, til at finde troen på at der er noget godt i vente. Der er noget at kæmpe for og der er mange interessante ting at tage sig til i sit liv, selvom det måske er helt anderledes end du regnede med at det ville blive."

Dette er TAG LIVET TILBAGE's sidste episode i sæson 1, der består af 45 episoder.
Tag Livet Tilbage
Ei soiteta