Facebook Pixel
Techliv

Episode 24: Techgiganter i bakgear

Techliv
Techliv

Techgiganterne er i øjeblikket i gang med langsomt - men sikkert - at rulle flere af deres kontroversielle og problematiske features tilbage. Med andre ord er de gået i bakgear.

Vi kigger på de konkrete tiltag og giver vores vurdering af, om tilbagerulningerne kommer til at gøre en forskel, og i hvor høj grad ændringerne skyldes, at firmaerne forsøger at komme lovgivning i forkøbet.

I de korte nyheder skal vi blandt andet kigge på en opdatering af bitcoin, en Full Self Driving Tesla-ulykke, Ransomware-anholdelser og ikke mindst et nyt band bestående af fire NFT-aber, der skal vækkes til live i metaverset.

I bonusposen skal Nic fortælle om hvordan han løste sidste episodes udfordring, hvor han skulle oprette shortcuts (genveje) på sin Mac.

Vi får også tid til en plus/minus, hvor vi begge giver karakter til en af tidenes mest hypede teknologier.

Til slut er der et tip til, hvordan du let tjekker, om de gadgets, apps og services, du bruger, har et fornuftigt forhold til privatlivet eller om de modsat er super creepy.

Links vi har lovet i podcasten:
VIDEO: Joanna Sterns 24 timer i metaverset
Mozillas "Privacy not included" guide: Tjek hvor på privatlivsskalaen de gadgets og apps, du bruger, eller overvejer at købe, befinder sig.

Support Techliv

Techliv
Ei soiteta