Facebook Pixel
Traume Terapi

#13 - Kropsorienteret stress og traume behandling - Jacob Kongshaug

Traume Terapi
Traume Terapi

Krops og psykomotorisk terapeut Jacob Kongshaug fortæller Lars Mygind og jeg selv om sit arbejde og det han aktuelt efteruddanner psykomotoriske terapeuter i. Selv har han udviklet sin behandlingsform gennem arbejdet med traumatiserede flygtninge og gennem uddannelser i relationel traumeterapi, somatic experiencing, ressourceorienteret færdighedstræning og flere andre uddannelser fx indenfor Thai Chi.

Fælles for hans kompetencer er at kroppen, den sensoriske, reflektoriske sans, er i centrum for behandling. Vi taler om hvordan traumatisering sensitiviserer nervesystemet, sådan som når man har hjernerystelse eller af andre grunde får voldsomme sanseindtryk af at være sammen med andre i en gruppe. Jacob træner sine klienter i 4 grundfærdigheder der skal hjælpe med at dosere energien, når man bliver triggered. 

Jacob er med os på en online forbindelse, da vi skulle mødes netop som corona restriktionerne blev strammet. Heldigvis er det let at føle hans nærvær over computeren også - Jeg vil VIRKELIG anbefale at du lytter med til denne!! Jeg er meget begejstret og lettet over at det gik så godt online.

Kærligst Mannah

Du kan tjekke Jacob Kongshaug yderligere lige her:

https://jacobkongshaug.dk/

Lars og hans skole her: 

https://mygind.dk/

Mannah her:

https://www.mannahguldager.com/

Traume Terapi
Ei soiteta