Facebook Pixel
Traume Terapi

#8 - Essensterapi - Betina Ekman

Traume Terapi
Traume Terapi

Hvad er essensen, derinde under traumerne? Og hvordan genskaber vi kontakten til det sted? Vi starter med hvad Betina Ekman mener ved essens. Jeg kan afsløre at det ret hurtigt kommer til at handle om glæde.

Betinas egen healingshistorie er helt vildt interessant og fundamentet for måden hun arbejder på i dag. Vi får i grove træk fortællingen om hvad der skete i løbet af 12 "gale" dage - og derfra taler vi om hvordan kanalisering kan støtte en terapi-session.

Hvis du selv arbejder som terapeut kan det være, at du kender det, uden det for dig virker som at du får hjælp fra spirit guides eller en særlig ovenfra kontakt - det kan opstå gennem en stærk intuition. Dog er det vigtigt med ydmygheden, fordi vi ret ofte blot møder os selv i den anden.

Lars tager det gode emne op omkring økonomi, som vi også taler om i episode 6.5 (hør den også hvis du missede den- lige her: https://traumeterapi.libsyn.com/65-mere-jesper-westmark).

Vi går fra det her møde med en lyst til at sætte hatten fuldstændig som vi vil....

Vi taler også om kort familiemønstre og hvordan disse kan heales og når også kort omkring narcissisme.

Lyt endelig med til den her - Betina har en stærk energi af polariteten løve og vandbærer, hvilket groft sagt gør, at hun både ønsker at være til glæde for (helst mange) andre, og samtidig gøre det på en måde, hvor hun er helt sin egen.

LINKS

https://betinaekman.dk/

https://mygind.dk/

https://www.mannahguldager.com/

Traume Terapi
Ei soiteta