Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 208 - "Alfredsson" ansatt (med Bjørn Skar)

Troillprat
Troillprat

Juleferien vår varte hele to dager - torsdag 14. desember begynte det å koke tidlig på dagen, og samme kveld ble det offisielt - Rosenborg har ansatt Alfred Johansson som ny hovedtrener!

Vi tok derfor en liten svipptur innom vårt virtuelle studio for å snakke om dette. Vi begynner med å se pressekonferansen, snakke om det lille vi vet, og så kommer Rune 2 inn etterhvert og har studert en kamp med FCK jr. for å se hva vi kan forvente oss.

Ingen Troillprat-episoder er i noen særlig grad planlagt, men denne er enda mer ad-hoc enn vanlig. Vi bare kastet oss på, så pressekonferansen, og bablet i vei etterhvert som folk ble med. Vi får også besøk av Kjernen-boss Bjørn Skar som har fingeren på pulsen i supporterland og selvfølgelig også mener litt om de som nå er negative. Og det er ikke oss, for en gangs skyld! 2024-sesongen kan ikke komme fort nok, dette blir spennende!

Vil du se resultatene fra vår Fantasy-liga for Elite/serien 2023 gjør du det her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Bluesky, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Ei soiteta