Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 211 - årsmøtet med Ivar Årvåg Larsen

Troillprat
Troillprat

Rosenborgs årsmøte for 2024 er unnagjort, og hvis du mener at det å følge RBK av og på banen er kjedelig må du rett og slett begynne å følge med. For et drama!

Rune Valle Tverdal har fri denne episoden, men vi har besøk av supporter og artikkelforfatter Ivar Årvåg Larsen for å snakke kjapt om treningskampen mot Tromsø og så dekke årsmøtet og alt som skjedde der. Styret gikk på flere forsmedelige nederlag og vi forsøker å snakke oss gjennom betydningen av de forskjellige avgjørelsene.

Artiklene Ivar har skrevet i Nidaros finner du her og her.

Helt på slutten av episoden blir det sagt at vi snakkes om en uke. Som diskutert litt tidligere er fasit to uker for vår seriestart-episode.

Vil du se resultatene fra vår Fantasy-liga for Elite/serien 2023 gjør du det her (neste sesong kommer snart!)! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Bluesky, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Ei soiteta