Facebook Pixel
Uusimaa urheilutoimituksen podcastit

Pekka Palomäki Uusimaa urheilutoimituksen haastattelussa

Loviisan Tor avasi jo miesten Suomisarjakautensa, kun se kohtasi Vierumäki Areenalla SB Heinolan. Loviisalaisten kausi sai kuitenkin mollivoittoisen startin, kun heinolalaiset nappasi kotivoiton 9–5 (2–0, 2–1, 5–4) lukemin. Tor pelasi kehnot kaksi ensimmäistä erää, ja heräsi tosissaan vasta ottelun viimeisessä erässä, jossa se meni kertaalleen jopa johtoon. Heinola pelasi kuitenkin maltillisesti ja meni vielä Torin ohi viimeisen erän loppupuolella paukutellen loput kolme maaliaan tyhjään maaliin, kun Tor yritti kiriä vielä Heinolan etumatkaa ilman maalivahtiaan. Torin miesten päävalmentaja tosin myöntää heti, että kauden avaus SB Heinolaa vastaan ei mennyt niin kuin Strömsössä.
– En tiedä oliko kauden ensimmäisen pelin takia, vai mistä johtui, mutta kyllähän me menimme otteluun aika arkana ihmettelemään ja olimme pallollisena tosi varovaisia, Palomäki kommentoi pelin jälkeen.